Hur negativa människor kan fucka med mitt huvud

2013-10-11 | 10:49:50 | Direktlänk | Random inlägg | 1 Kommentarer
Hej vänner, Här om veckan satt jag och lästa igenom kommentarer i denna blogg som jag inte läst än. Det är helt förfärligt hur negativa människor det finns i världen! Att den här lilla bloggen, den här lilla människan ska få så mycket skit av andra människor, människor som inte ens känner mig. Fantastiskt! " Du är ful " hit, " Du kommer aldrig bli smal " dit. Har ni inget liv? Jag är en jojjobantare och det vet jag. Att ni skriver såna där saker gör inte saken bättre. Tur att jag fortfarande har en någorlunda bra bild av mig själv och självförtroendet är i alla fall helt ok, annars hade jag grinat mig till sömns av allt ni skriver. Ni är förfärliga människor, människor utan liv. Ni borde inte få ha tillgång till en dator eller mobil. Ni borde sitta och läsa böcker om sälvkänsla/ självförtroende så att ni kan få en ganska bra bild av er själva i alla fall. Tillräckligt bra för att inte försöka dra ner andra i samma skit som ni. Ta tag i era liv vänner.

Det var det jag ville få sagt nu. I nästa inlägg kommer min nuvarande diet. Hatar ni det? - läs inte min blogg. Jag skriver här för att kunna titta tillbaka och läsa själv. Skratta åt mig själv. Deal? Inget negativt från och med nu! Jag är trött på er.

Pusski <3 // Den polska jojjobantaren!


▼ amanda
2013-10-18 | 08:24:43 | http://mammamanda.spotlife.se

Men skojar du eller? Du kan ju inte ens kanske ta åt dig av såna där små patetiska low lifes. Du är ju den snyggaste och roligaste människan som finns,skratta åt dom istället. Ingen kan få dig att känna något som du inte tillåter. Puss <3
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback