långsamt

2013-01-25 | 09:54:00 | Direktlänk | LCHF-Recept | 0 Kommentarer
nej, jag är trött på att jag inte går ner i vikt lika fort som alla andra LCHFare.. Den här veckan har jag stått still och det är inte roligt. Jag måste sluta med snaks och dra ner på mejeriprodukter.. hur ska jag klara det? Blir en jävla massa ägg och bacon i framtiden i guess.. jag har 3,2 kg som mål att gå ner innan thailand ( 19feb, 25 dagar ). Om jag håller mig till typ kött och broccoli så borde jag gå ner tycker man..
 
Annars så har jag bestämt mig för att inte vara LCHFare i thailand. Jag tänker inte gå miste om alla goda wooker med ris och nudlar och alla goda frukter. NO NO NO! Jag ska dock försöka att inte frossa. Sen när jag kommer hem är det påT igen ba ^^ Ingen bra att skriva i en LCHF blogg kanske, men ni vill väl att jag ska vara ärlig?
 
Annars så var jag och solade för någon timme sen. skönt som fasen, men tycker inte att 100kr var värt det.. fick inte så mycket färg.. skitsolarium! Måste duscha av mig lukten nu också.. stinker bajssolarium. bläk. och hungrig är jag också.. blir ingen periodisk fasta för mig idag. Ska äta ägg och bacon till frukost och sen baconburgare till lunch, hur gott? Blir nog middag på jobbet också eftersom jag slutar 20.15 idag. onödigt att äta sent.
 
och maggan kom ihåg. INGET JÄVLA SNACKS! INGET JÄVLA SKIT! GÖRE BARA
 
( ursäkta för mitt osamanhängade inlägg, men jag är lite sne idag ) xoxo maggo

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback