Hej världens bästa läsare ! <3

2010-11-09 | 19:39:05 | Direktlänk | Random inlägg | 0 Kommentarer
Kom hem från gymmet för några minuter sen och har precis hoppsat ur duschen. Satte mig precis vid datorn och läste alla underbara kommentarer som ni skrivit. Blev så jäkla superglad av allt ni skriver, för ni är verkligen genomsnälla och jag blir så himla glad ! Det är såna saker som gör mina dagar. Jag har haft en dålig period men såna fina kommentarer hjälper mig verkligen :) lyser upp lite liksom. Så fortsätt så mina bästa läsare !

Annars så gick gymmet bra idag. Var inte där så länge, men jag körde bara löpband och armar idag, så kände inte att jag behövde vara där i 3h liksom. Men runt 45-50 min var jag där och jag är nöjd. Svettades som en gris som vanligt höhö. Och vet ni vad...? - MINA LURAR TILL iPODEN KOLAPPSAR SNART... Får panik :/ får gå till ngn bajsaffär och köpa nå bajslurar för 60 kr.. buhu ! :/ så ingen musik för mig på gymmet idag tyvärr ! men fanns massa annat att sysselsätta sig med ( ögongooodiisss ).

Finns tyvärr ingen middag till mig här hemma, så jag får tjocka mig med clementiner till middag hehe ^^ Baban är så snäll så han fixar värsta schemat till mig :D minst 5kg innan 4e december är mitt första mål ! Kommer bli SÅ NAJS ! 


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback