atja peeps

2010-11-23 | 15:52:00 | Direktlänk | Random inlägg | 0 Kommentarer
Hemma hemma hemma ! Sov borta inatt vilken ägde, sen rulla man runt i forum nacka en stund och sen bar det hemåt. Problem med roslagsbanan som vanligt på vinter ( Ja SL, det ÄR snö i år igen ). Men jag kom hem hel i alla fall och det är ju bra. För mycket barn på tåget dock.. mår illa av sånt. Annars så är jag lite småhungrig.. men funderar på att vänta till middagen.. Mamma ska göra köttfärssås, och det är ju gott, så känns som att jag väntar till det och äter som en häst då. 

Idag drack jag oboy för första gången sen jag var i fiskis senast.. vilket var ganska länge sen. Jag dricker aldrig oboy, men fy så gott det är. Speciellt med laktosfri mjölk.. MUMMA ! 

Idag då? vad ska jag göra idag..? jag funderar på att göra min mamma glad genom att städa mitt rum sen.. hmm.. hmm.. ska man vara så snäll? hihi kanske ^^ annars så lär jag ba chilla hemma som vanligt. inga vänner ikväll inte. Bara jag, TV'n, Datorn och mobilen :) och sängen såklart ! mysepyse. Kanske sova middag? mamma är hemma om 2h... hinner ju faktiskt sova en stund då.. hmm..hmm??

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback