Nike Training Club App

2013-02-10 | 12:11:52 | Direktlänk | Random inlägg | 0 Kommentarer
Min favorit instagrammare @mimihoglin inspirerar mig till tusen varje dag. hon är inte bara en snygg frisör utan även jävligt vältränad! Och hon har precis som jag varit lite större ( okej, jag är fortfarande!! ). Hon är en stor inspirationskälla och jag spanar in hennes bilder på instagram varje dag. Hon har nyligen börjat med NTC så jag tog tummen ur röven igår och laddade ner appen ( gratis ) och försökte.
 
Jag körde; GET LEAN - BEGINNER - SWEAT+SHAPE 30 min.
 
Och vänner.. jag säger bara det asså.. MOTHER FUCKER vilket träningspass. Nu är jag iufs helt ur form, men jag klarade inte att göra alla övningar fullt ut. MEN det ger mig bara mer motivation att KLARA det till slut. Man ska inte ge upp för att man inte klarar det första gången. NEJ NEJ, du ska lära dig utav det och intala dig själv att nästa gång, då klarar du det!
 
Jag rekomenderar denna app till alla som kanske inte gillar att hänga på gymmet utan hellre tränar hemma. Man behöver inte alltid ha hantlar eller liknade till övningarna, utan man kan som jag fylla 2 likadana vattenflaskor med vatten och ha som vikter. funkade utmärkt! ( och när man blev törstig så hade man massa vatten!! )
 
När din workout är igång på NTC så är det en tjej som pratar med dig. på engelska såklart, så det är inte alltid man fattar! Men då vänner, då har dom en liten play knapp som man kan klicka på så visar dom övningen åt dig! Hur bra?
 
Göre bara. tanka appen! NU
 
 
 
 
Här ovan har ni hur en video kan se ut när dom visar hur man gör! NJOY

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback