YES !

2009-12-15 | 12:26:24 | Direktlänk | Random inlägg | 3 Kommentarer
jag fixade datorn ^^ vilken tur att man kan lite om datorer ändå, hoho. däremot så är min stora laptop fortfarande en hög av bajs, & jag lyckades omformatera den så ALLT är borta... alla mina bilder från flera år tillbaka, alla mina program ( PS, Paint.NET osv ), ALLT är borta..:'( ska lämna in den snart.. hoppas på att få en ny dator, för detta blir 3e gången vi lämnar in den då & det är fan inte acceptabelt.. SUCCCKKK !

annars så är vädret otroligt ! jag skulle vilja se solen skina på detta, då hade det varit perfa ! & enligt min byggarbetare så ska detta hålla sig under julen också & det ska bli runt 10 minusgrader. hoho vad lycklig jag är just nu ! fast om det blir så kallt kmr jag behöver dra fram min wannabe fjällräven / mishelingubbe jacka... bajs.

annars så är jag utvilad. lite hungrig börjar jag bli också, har bara druckit ett glas o'boy idag & jag har fan ändå varit vacken i 1,5h minst. vaknade lite då & då av arbetaren, men det var inget som störde mig idag. så dax för mat snart, sen fixa till mig, sen ska man dra sig till åva tror jag för att möta roxanne & dra till centrum för lite småshopping.

annars så gick jobbdagen igår bra. Jag var på bra humör hela dagen ( tror det berodde på att min chef inte var där ^^ ). jag jobbade 9,5 h & sen hämtade albin mig i mörby. Jag träffade på Olof i mörby också så vi skjutsade hem honom först , sen chillade vi en stund innan han skjutsade hem mig.

idag ska bli skönt att bara träffa roxanne faktiskt. först chilla hårt som jag gör nu & sen bara chilla i centrum med lite småshopping med roxanne. snacka skit är alltid kul dessutom hoho ^^ ska nog ringa maddo ikväll också, om det slutat snöa kan man ju ta en liten lugn promenad i vintermörkret.

Nu fattas bara en pojkvän, sen är vintern perfekt. någon frivillig? ;P hahaha

 


kramsnö▼ Raisa
2009-12-15 | 12:39:22 | http://raisa.blogg.se/

är det typ internationella datornskiterpåsig månaden lr? Min dator kraschade för några dagar sen .. YEY typ.. tur att du fick igång din med:P

▼ Raisa
2009-12-15 | 12:59:41 | http://raisa.blogg.se/

jo det tkr jag håller den på o dampar sådär så borde man få en ny :P hahahaha du tror inte dom märker om du slängt den i väggen HAHAxd fast det skulle va kul bara för sakens skull

▼ Raisa
2009-12-15 | 13:26:01 | http://raisa.blogg.se/

OH NOES. men det är bara o ladda ner igen:P
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback