ny diet?

2009-12-16 | 12:22:24 | Direktlänk | Random inlägg | 1 Kommentarer
jag är mästaren av dieter & viktminskning. jag har varit med om en ganska så stor viktminskning så jag vet lite hur min kropp fungerar & det jag vet är att min mage måste vänja sig vid en mindre kost om dagen för att jag ska kunna gå ner i vikt. Dessutom måste jag må bra psykiskt för att kunna gå ner i vikt, så jag måste börja jobba på mitt inre nu. För det senaste året har jag mått sådär halvdåligt så jag har gått upp massa i vikt. Nu måste jag fixa till mig själv & må bra, dessutom börja äta mindre så att jag kan vänja magen så jag kan gå ner i vikt. När jag mår bra & äter mindre är jag mkt mer taggad till att träna har jag märkt, så jag måste fixa detta.

Idag börjar min diet då jag bara får äta sallad, frukt & barnmat ( sen drickor där emellena, men så lite socker som möjligt ). Jag ÄLSKAR barnmat & i en burk med spagetti & köttfärssås är det bara 150 kalorier. 2 apelsiner innan jag går & lägger mig ska jag käka också & dricka MYCKET vatten. till frukost får det bli knäckebrö mackor med ngt litet pålägg på & till lunch blir det barnmat sen till middag sallad eller en till barnmatsburk. varma koppen & sånt får jag också dricka, men jag måste verkligen minska på maten jag tar in. så vi får se hur detta kmr funka. ska försöka skriva en matdagbok här i bloggen så gott jag kan !

idag än så länge har jag käkat / druckit :

1 kopp te
2 apelsiner
& nu äter jag 1 burk barnmat


Ska nog äta middag hos roxanne sen så vi får se vad vi får till mat. dom brukar äta helt okej nyttig mat där ändå så det blir nog bra. ska äta upp, fixa mig LITE sen ska jag ut på äventyr !▼ Raisa
2009-12-16 | 12:35:08 | http://raisa.blogg.se/

fast vissa av dom barnmatsburkarna smakar skit XD lr typ geleaktig konsistens :P annars funkar det:P
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback