maggan funderar

2009-12-13 | 22:54:18 | Direktlänk | Random inlägg | 0 Kommentarer
ibland undrar jag hur jag tänker. på kvällar tänker jag alltid & det blir alltid att jag tänker för mkt & det slutar i tårar & jag hatar att gråta, men jag är så känslig så tårar rinner superlätt ner för mina kinder. tråkigt är det, men vad ska man göra ? jag är en liten tjej med allt för mkt känslor inom mig. något jag kan berätta för er som kanske kan vara en liten hemlighet är : "Jag hatar kärleken." vafan är grejen med den skiten? jag har bara blivit sårad, sårat & hatat denna skit som ngn jävel kommit på. FAST ändå älskar man känslan av att vara kär ( inte jag just nu, för nu vill jag inte vara kär ), man älskar att veta att ngn älskar en, eller i alla fall tycker om en. att hålla handen med en kille & känna värmen sprida sig från hans hand ut i hela din kropp en kall vinternatt är oslagbart, & kyssarna.. kyssarna man får i nacken en sen natt hemma hos honom i hans säng precis innan man somnar.. allt det där vill man slå in i ett paket & behålla för alltid. den känslan vill man aldrig släppa & den känslan saknar jag.

senast jag kände den känslan ( tyvärr ) var min stora kärlek hög. Hög som ett hus, men han höll om mig. mitt i natten. Han kysste mig. i nacken. & jag grät. han tröstade mig, men jag fortsatte att gråta, för då visste jag redan att detta var sista gången. & det var det. sen dess har jag inte träffat denna man. är det bra eller dåligt kan man ju fråga sig själv? jag kan inte svara på den frågan, för jag vet inte. det jag vet är att jag hatar att det tog slut. dom månaderna var vackra. precis som han är. & jag sitter nu med ett leende på läpparna av alla minnen jag sitter & tänker på. jag skulle vilja träffa den här killen 1 sista gång bara för att säga tack. Så jag hoppas ganska ofta att man ska stöta på honom på stan någonstans, bara för att få se han le.

nu måste ni undra vem detta fan kan vara, men det kan ni nog lista ut om ni varit med i bloggen ett tag. en sak jag måste tillägga är att jag inte har känslor kvar för den här killen ( vad jag vet. kanske ändras när man träffar honom igen ), utan jag bara saknar honom något enormt. det var så superlängesen vi sågs & det skär i mitt hjärta. har andra människor i mitt liv nu, så alla mina tankar kretsar inte runt denna människa, men ibland ( som ikväll ) så dyker han upp i huvudet på mig & gör mig antingen olycklig eller glad. Men jag tackar gudarna för att han fanns i mitt liv ett tag. tack som fan

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback