jobbet

2009-12-15 | 13:56:07 | Direktlänk | Random inlägg | 1 Kommentarer
jag jobbar ju som " nisse " på ett jubord i gamla stan ( mälardrottningen ). Det är min mammas chef som äger båten så med andra ord är min mamma den som betalar ut min lön eftersom hon jobbar på ekonomiavdelningen för allt som hennes chef äger& tjänar pengar på. Hon ringde i alla fall  nyss & frågade mig om förskottet från halva december som jag ska få den 23e. Soheila ( ägarens fru ) snackade med alla anstälda på båten om det igår förutom med mig så jag fattade aldrig vad det innebar. Men mamma förklarade för mig nyss att jag kommer få ett förskott på lönen som ska komma i januari ( lite mindre än halva den lönen ). så jag kommer får 20h extra i lön 23e december. det är dom timmarna jag har jobbat 1-10 december. nu har jag ungefär 30-35 h kvar & dom timmarna kommer jag få i januari. Mamma kommer inte dra ngn liten skatt på min lön eftersom jag inte tjänat 17000 eller vart gränsen nu går, utan jag när jag fixar nytt jobb ska jag säga till dom att dom ska dra 30 % hela tiden. det jämnar typ ut sig med tiden då.

aja, det jag ville komma fram till är att jag är nöjd som fän. då har jag ju massa pengar till mellandagsrean i januari eller när den nu är ! WOHOO. snacka om en fet shopping med mina brudar då.

nu ska jag börja fixa mig tror jag. tänkte ta 15.51 tåget till skolan för att möta roxanne. dessutom stör jag mig på byggarbetaren som låter som satan i badrummet.. han borrar & har sig, så jaghör knappt min tv :( buhu. så nu ska jag sätta på högsta volym på min spotify så kanske jag får tyst på borrandet ^^ skriver innan jag åker . kanske blir en dagens outfit ^^ var så längesen !


▼ oja
2009-12-15 | 14:38:56 |

Mellandagsrean är i december (25-27)
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback