inte så bra bilder

2009-12-31 | 14:50:53 | Direktlänk | Random inlägg | 0 Kommentarer
hann inte fota så mkt förut för min morbror kom förbi & ringde på så jag fixade kaffe åt han & så satt vi & snackade lite. ( han kanske kan hämta mig ikväll, då blir det gratis ! ) han stack precis & jag orkade inte gå ut i kylan igen, speciellt inte nu när det snöar också.. vilket jävla väder.

Mamma & pata åkte till IKEA för att köpa lite skit till badrummet för byggarna kommer tillbaka efter lite ledigheter på måndag & börjar köra igen. Men när dom kommer fram är det stängt ! x) haha mina päron suger fet hängpung asso xP

annars så måste jag fan börja fixa mig när som.. ska åka typ 16.45 här ifrån tror jag ( om jag, ida & charlotta inte får skjuts av pata. Hoppas fan det ! vi skiter i köpa saker till efterätten utan vi tar det vi har hemma. Jag bidrar med grädde just nu iaf & jag tror nog att jag kan ha frysta hallon hemma. annars är det ju bara massa pulversaker & ägg typ. ägg har jag också tror jag & kakao. på resten av fronten ser det lite tort ut annars !

nu snart måste jag hoppa in i duschen, ska raka ben, armhålor & fitta. sen blir det att smörja in sig med lite BUS för att se bra ut. Lite ansiktsprodukter innan sminket ska på. Måla naglarna mörklila & sen på med kläderna ! detta blir skitbra tror jag. ska försöka hinna visa hur jag ser ut sen. ( håret lär jag antingen sätta upp i en hästsvans eller så fixar jag med extensionen.. inte bestämt mig än, men det löser sig !


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback