hej mina kära vänner

2009-12-17 | 17:56:58 | Direktlänk | Random inlägg | 0 Kommentarer
inte förns nu kom jag hem efter att jag åkte hemifrån vid 17.00 tiden igår. Kan ju ta en snabbis från gårdagen om det är ngn som är intresserad ! : Det började med att jag tog mig hem till roxanne i skarpäng. vi chillade en stund, åt en supergod middag ( nyttig, wok me ris ) sen duschade roxanne medan jag satte i färg i håret. när det var klart tog jag också en dusch & färgen blev faktiskt bra. den är jättemörkbrun & det var precis det jag ville ha, men själva grejen var att mitt röda inte skulle lysa igenom färgen när man var ute i ljuset.

Efter någon timme kom lilla ellie till roxanne & sen en stund senare kom max, robert & fredrik över också. vi satt & lyssnade på musik samt diskuterade musik vilket passade mig superbra ! vi satt & drack en del också för att slippa spendera så mkt pengar på krogen sen så vi blev lite runda om fötterna där innan vi spatserade till bussen.

vi kom fram till tegelbruket ( täbys lokalkrog, med andra ord insest fest ) vid 21.30 tiden så vi skulle kunna komma in gratis. kön var väl lite smålång så man stog väl där i 20 min kanske men sen kom man in i alla fall & började hälsa på alla man kände. det var ganska så jättemånga som man kände faktiskt så det var väl lite halvtrevligt. ( iaf jag vill kunna umgås med dom jag kom dit med, men det blir svårt när man känner alla.. )

efter några timmar hade man väl köpt några cider, hälsat på alla människor & dansat litegranna. vi tappade bort varandra hela tiden men det gjorde ju inget eftersom man kände alla där. vid 2 blev det avslutat så vi åkte hem till roxanne, käkade lite kött med potatissallad & sen somnade vi sött.

Idag: åkte till skolan vid 11 för att käka jullunch i skolan. det var inte direkt värt det, men men helt okej var den. potatisen & senapssillen var supergott iaf så jag är nöjd. det var dessutom gratis så det var lugnt. julmust fick man också såklart & en fruktsallad till efterrätt fan.

jag & ellie tog oss till centrum sen & gick runt innan hennes vän mimi kom. vi chillade med henne ett tag. åt gratis på tacobar. träffade patten & charlie sen också så det var ju jättetrevligt !

bussarna slutade ju gå där ett tag så alla ungdommar utan körkort sprang ju runt i panik. till slut blev jag hämtad av pata så kom jag hem nu. han står för övrigt & lagar middag nu. PANKAKOR !! MUMS FILLIBABBA !

dax för tv nu lite lite lite. LÖÖV IT !

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback