GODMORGON !

2009-12-08 | 10:33:51 | Direktlänk | Random inlägg | 0 Kommentarer
nu har maggan vaknat efter ett par timmars sömn. skönt som fan har det varit ! ganska pigg & glad är jag också förutom den sexiga finnen mitt i pannan. När jag kom hem igår var jag så trött så jag ville avlida, fötterna dunkade, illamåendet växte & huvudvärken vägrade släppa, annars hade jag skrivit ett längre inlägg, men jag klarade inte av det..

Idag ska jag först chilla här i sängen med ett äpple, sen ta mig en dusch, fixa mina äckliga finnar i ansiktet, sminka mig, klä på mig & sen är jag fit for fight för folket där utanför mitt hus i den så kallade världen ! 11.51 tåget ska jag försöka hinna med till tibble, går därifrån till " taste of ink " , om dom har öppet, & förhoppningsvis kan dom fixa en piercing på mig right away ! vore superkul hihi. Sen blir det " åva-tibble kampen " i CC-hallen !!! en årlig kamp om vilken skola som är sportsligast ( alla vet redan att tibble vinner. vi på åva har mer en talalng inom datorer.. hähä ). jaja, det går nog bra. vi har ju nya unga & fräsha ansikten på åva i år så det kanske löser sig !

Dax för en chekning av mejl, fejja +  andra bloggar för att hålla mig uppdaterad! kram alla fina, skriver om en stund igen

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback