fan vad jag suger

2009-12-11 | 01:40:38 | Direktlänk | Random inlägg | 1 Kommentarer
sorry för att jag verkligen suger på att skriva ! verkligen förlåt för det mina trogna vänner.

Jag fick faktiskt sluta tidigare idag, så 18.15 skrev jag ut mig & mötte upp patricia vid centralen för en middag. träffade på the power man inne på kungshallen eller vad det nu heter ^^ höhö. jag & patten tog sen vårt pick&pack & drog oss hem till maudiie för en hårfärgning. jag färgade bådas hår & det blev superbra ! sen chillade vi lite, åt lite & snackade skit som vanligt. hemresan blev lång & kall, men rätt skön ändå. en promenad sitter aldrig fel förtom vädret & tiden just idag. + att min mobil var död så musik var inget alternativ.. suck.

byggarbetarna var inte här imorse ( bara för att jag inte sov hemma säkert...... ) men i morgon kommer dom tydligen säger dom. 07.30 ska dom klampa in här & börja väsnas. jag ska iufs upp senast 09 så det är nog inga större problems. blir en visit på skolan för att kolla lucia tåget. Lilla blonda Lisa är ju lucia i år, så kameran ska med & det ska fotas en massa. så fint med luciatåg tycker jag !

Just nu ligger jag självklart i sängen framför discovery chanel. amerikanska choppers är på nu & snart börjar LA ink ! mina favorit program helt klart. blir sig att kolla på det & sen försöka sova lite. är ganska så trött. hinner nog skriva igen innan jag ska sova ! kramen


▼ Anonym
2009-12-11 | 09:09:08 |

sover du i din lägenhet nu, bygger du om den redan
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback