bridget jones dagbok

2009-12-15 | 20:55:30 | Direktlänk | Random inlägg | 0 Kommentarer
nu är jag hemma ! mötte roxanne i min fina skola ! flaggan hängde på halvstång för att en kille i min skola idag avled i cancer.. ( rip ). tycker sånt är skithämskt :/ han var93a så med andra ord 2 år yngre än mig. han hade hela livet framför sig ! hatar när sån skit händer..

aja, nu måste vi bajsa på det & tänka framåt ! efter att jag mött roxanne så lämnade jag lisas jacka i hennes skåp, sen gick vi till centrum. vi gick runt & kollade efter vinterskor till lilla roxanne, men hittade inget speciellt direkt. vi käkade på BK som vanligt sen för båda våra magar kurrade. Ellinor kom sen & hälsade på så vi gick runtlite mer i centrum & till slut hittade jag en tröja som jag köpte. en helt vanlig vit & grå randig från H&M. köpte också en hårfärg för mitt röda hår har börjat synas igenom min mörka färg & det är inte speciellt jättesnyggt..

nu är jag i alla fall hemma & möttes av en elektriker inne i badrumet^^ det var våran granne som fixade & trixade. vi får massa rabatter av honom på lampor & så, ganska snällt tycker jag !

nu till rubriken: det är bridget jones dagbok på 5an nu klockan 21.00 ! var så länge sen jag såg den så ska kika på den nu faktiskt ! :D hoppas den är lika bra som jag kommer ihåg att den var !

tröjan är ganska ondöig att fota faktiskt ^^  den är så vanlig & tråkig, men stor & otroligt skön :D hoho.

kram

Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback